FöreningsKraft vänder sig till föreningens styrelse/kanslist/sportchef. Vi hjälper din förening att genomföra arbete som ni själva känner att ni inte hinner, kan eller vill göra.

Varför?

Här kommer 6 fördelar med att ta in oss som en mobil kanslist:

– Hjälper er när ni i föreningen har som mest att göra.
– Hjälper er med uppgifter ni inte vill, kan eller borde göra.
– Reducerar ert behov av en fysisk kontorsplats.
– Eliminerar ert behov av administrativ deltidspersonal.
– Minskar era personalkostnader.
– Ni slipper krångla med allt vad anställning innebär såsom sociala avgifter, löneskatter, sjuklöner osv.

FöreningsKraft erbjuder:

Interim kanslist när någon exempelvis är sjukskriven eller för att fylla ett hål mellan anställningar.

Kontinuerlig kanslist på distans, X antal timmar i månaden. Behöver ni exempelvis hjälp under 20 timmar i månaden kan ni ta in mig istället för att lägga över de timmarna på andra i föreningen som redan har mycket på sitt bord.

Projektledning/projektkoordinator med teman inom utbildning, integration, värdegrundsarbete, uppvisning, läger, tävling/match/cup, kick offer, konferenser m.m.

Utvärdering av aktiva, föräldrar, ledare eller styrelsen.

Ekonomiska tjänster såsom bokföring, årsbokslut, fakturering, löneadministration m.m.

Föreläsningar inom områdena lekar/samarbetsövningar, praktiska tips till ledare, praktiska tips till styrelsen, värdegrundsarbete m.m.

Punktinsatser såsom; författa dokument/policies, handbok för ledare, hitta sponsorer, bidragsansökningar, marknadsföring m.m.

Pris?

Vid förfrågningar diskuterar vi tillsammans kring just ditt uppdrag och skapar en offert utifrån det.

Skicka din förfrågan här

Letar du efter verktyg för styrelsens arbete? Kolla in Dokumentbanken för att se om du hittar det du söker!

Kolla även in fyra fantastiska böcker om föreningslivet!