Jessica Pettersson

Jessica är VD för FöreningsKraft. Hon jobbar både internt med företagsutveckling, ekonomi och personal samt externt gentemot olika kunder.

Vid 4 års ålder satte mina föräldrar mig på barngymnastik för att jag hade så mycket spring i benen och har inte lämnat föreningslivet sen dess. I 16 år var jag aktiv gymnast och provade både artistisk och rytmisk gymnastik innan jag hittade rätt sport för mig, truppgymnastik.

Meriter inom föreningslivet

• Gymnast i 16 år
  • Ledare i 15 år
  • Grundare av egen förening år 2012 (föreningen är fortfarande aktiv)
  • Kassör i 1 år
  • Styrelseordförande i 5 år
  • Domare i 9 år
  • Ledamot/ordförande i Gymnastikförbundet Östs Barnkommitté i 2 år
  • Ledamot i Valberedningen Gymnastikförbundet Öst 1 år

Meritlista utbildning

• Kandidatexamen i folkhälsovetenskap.
  • Masterexamen i barn- och ungdomsvetenskap.
  • Separata kurser i bl.a redovisning, marknadsföring, hälsopedagogik m.m.

Vill du veta mer om tidigare utbildningar och arbetslivserfarenhet? Besök gärna min sida på LinkedIn.

Bl.a. medverkat i

Mathilda Johansson Norell

Mathilda är föreningskonsulent och jobbar mestadels gentemot kunder. Hon ansvarar även för marknadsföringen av FöreningsKraft.

Jag testade på bandy, basket och gymnastik innan jag förstod att vatten var mitt rätta element! Som 15-åring började jag tävlingssimma och har varit aktiv i flera olika föreningar. Jag brinner för att utveckla både idrottare och föreningslivet, fler behöver få möjligheten till en aktiv livsstil.

Meriter inom föreningslivet

• 2 SM-guld i lagkapp och tävlat i individuella SM-finaler i simning
  • Simtränare i över 10 år med erfarenhet från tre olika föreningar
  • Verksamhetsansvarig i Karlstads simsällskap
  • Ungdomsledamot i styrelse i 2 år

Meritlista utbildning

• Kandidatexamen i Idrottsvetenskap
  • Separata kurser i bl. a. projektledning, talangutveckling, sports coaching, Svenska simförbundets stegutbildningar mm.

Här hittar du några referenser från tidigare och nuvarande kunder.

Tveka inte att kontakta oss för att berätta om just din förenings behov av administrativ hjälp!