Vår vision

FöreningsKraft vill modernisera föreningslivet! Det gör vi både genom vårt arbetssätt och vår kunskap i digitala lösningar och effektiva processer. Hur då, kanske du undrar?

Flexibilitet

Vi jobbar näst intill helt på distans. Det ställer krav på tydlig kommunikation men ger också möjlighet att ta in extern hjälp utan fasta lokalkostnader.

Vi har ett flexibelt förhållningssätt gentemot våra föreningar som till stor del drivs av ideella krafter.

Vi är lösningsorienterade och hittar nya vägar när vi stöter på utmaningar.

Vi är noga med att leverera arbete i tid och med hög kvalitet.

Vi kan prioritera vårt arbete för att på bästa sätt föra föreningen framåt.

Vi kommer med ett utifrånperspektiv och kan se helheten och ha en överblick över föreningens alla olika delar.

Effektivitet

Vi älskar administration och tar därför tag i saker direkt.

Vi hjälper varandra internt och delar erfarenheter för att hitta effektiva processer som sparar både tid och pengar åt föreningen.

Jessica Pettersson

Jessica är VD för FöreningsKraft. Hon jobbar internt med företagsutveckling, ekonomi och personal. Externt tar hon hand om olika typer av kunder, ofta de som är i behov av snabb hjälp.

IMG_4393-edited-684x1024

Elin Holm

Elin är föreningskonsulent och jobbar mestadels gentemot kunder. Internt arbetar hon mycket med marknadsföring såsom att administrera vår hemsida, sociala medier och nyhetsbrev.

Paulina Magnusson FöreningsKraft

Paulina Magnusson

Paulina är redovisningsekonom och jobbar mestadels med kunder som behöver hjälp med ex. bokföring, fakturering, betalningar m.m. Internt jobbar hon en hel del med företagsutveckling.

• Om Jessica
  • Om Elin
  • Om Paulina

– Vid 4 års ålder satte mina föräldrar mig på barngymnastik för att jag hade så mycket spring i benen och har inte lämnat föreningslivet sen dess. I 16 år var jag aktiv gymnast och provade både artistisk och rytmisk gymnastik innan jag hittade rätt sport för mig, truppgymnastik.

• Gymnast i 16 år
  • Ledare från 16 års ålder och är det än idag
  • Grundare av egen förening år 2012 (föreningen är fortfarande aktiv)
  • Kassör i 1 år
  • Styrelseordförande i 5 år
  • Domare i 9 år
  • Ledamot/ordförande i Gymnastikförbundet Östs Barnkommitté i 2 år
  • Ledamot i Valberedningen Gymnastikförbundet Öst 1 år
  • Ledamot i Gymnastikförbundet Öst 1 år

• Kandidatexamen i folkhälsovetenskap
  • Masterexamen i barn- och ungdomsvetenskap
  • Separata kurser i bl.a redovisning, marknadsföring, hälsopedagogik m.m.

B.la. medverkat i

–När jag var liten provade jag på de flesta idrotterna där jag redan som 5 åring fastnade för hästar och ridsport. Enda sen dess har ridsporten varit en stor del av  mitt liv där jag främst tränat och tävlat i dressyr och hoppning. Att utöva en idrott tillsammans med ett djur är fullt av utmaningar vilket utgör min drivkraft.

• Ridinstruktör 4år
  • Tränar och tävlat hoppning och dressyr
  • Administratör och föreningsutvecklare, ridskoleverksamhet
  • Innebandydomare
  • Ledamot i påföljdskommité
  • Ledare innebandy

• Kandidatexamen Sportmanagement Gymnastik och Idrottshögskolan
  • Filosofie kandidatexamen Ekonomi
  • Diplomerad gymnasie ekonom
  • Basutbildning Ridsportens ledare

– Sedan barnsben har gymnastiken varit en stor del av mitt liv. Att sedan bli den viktiga pusselbiten som ledare är det som har drivit mig vidare till både förtroendeuppdrag och att vara domare, där man arbetar för att kunna ge barnen de bästa förutsättningarna för att lyckas i livet!

• Gymnast i 13 år
  • Ledare sedan 16 års ålder inom truppgymnastik samt barn och ungdom
  • Kanslist i 9 år
  • Domare inom truppgymnastik i 11 år på förbunds- och regionalnivå
  • Ledamot i Gymnastikförbundet Väst sedan 2013
  • Ledamot i RF-SISU Halland sedan 2020
  • Valberedning
  • Sekreterare

• Certifierad redovisningsekonom
  • Ledarskapsutbildningar
  • Separata utbildningar inom RF-SISU och idrottens värld
    (t.ex. värdegrundsutbildningar, kinesiologitejpning, ätstörningar, neuropsykologiska sjukdomar, föreningslära.)

Vill du få tips och verktyg direkt i din brevlåda?
Prenumerera då på vårt nyhetsbrev som kommer ut ca 1 gång i månaden.

Tack för din e-post, vi hoppas att du kommer att gilla innehållet!

Något gick fel

Föreningskraft kommer att använda ovan information för att hålla kontakten med dig och för att delge tips, verktyg och nyheter.