Referenser

Här kan du läsa vad några av FöreningsKrafts nuvarande och tidigare samarbetsföreningar tycker om oss. Vill du läsa fler referenser? Klicka här

Ekonomitjänster

Föreningen för folkbildningsforskning

Vi är mycket nöjda med stödet vi får av FöreningsKraft i såväl ekonomiskt som administrativt stöd. Dels vad gäller löpande bokföring, betalning av fakturor och stöd t ex i medlemsaviseringar. Bra kvalitet, ordning och roliga samarbeten. 

-Linus Olofsson, ordförande i Föreningen för Folkbildningsforskning

Punktinsatser

Ikon_Citat-blue

GF Wermdö

GF Wermdö anlitade Föreningskraft i första skedet för en genomlysning av föreningens rutiner, administration och arbetssätt inför en förändring av strukturen. Vi fick en gedigen rapport med många förslag på både enkla och mer omfattande förändringar och effektiviseringar, både för kanslipersonal och styrelsens arbete. Känslan efter att ha gått igenom rapporten var att Föreningskraft verkligen drar nytta av de lärdomar som kommer från andra föreningar och därmed slipper vi  som enskild förening uppfinna nya hjul. En enorm tidsbesparing alltså!

 

Efter den lyckade genomlysningen har vi valt att fortsätta med Föreningskraft med kanslitjänster. Då har de kunnat hjälpa oss genomföra många av de förbättringar som föreslogs.

 

Vi har också haft möjlighet att ta in extra hjälp i samband med arrangemang såsom nationella tävlingar. Den kompetens och erfarenhet som Föreningskraft besitter har varit ovärderlig för oss. När vi stöter på något som vi behöver hjälp med finns de alltid där och kan göra en punktinsats. 

-Susann Svallfors, ordförande GF Wermdö

Ikon_Citat-blue

Järna SK

FöreningsKraft har genomfört en genomlysning av vår administrativa verksamhet. Målet med genomlysningen var dels att skapa en tydligare arbetsbeskrivning för vår nuvarande kanslist samt att hitta sätt att effektivisera och digitalisera vår administration. 


Uppdraget genomfördes helt i enlighet med vad vi som förening önskade och hade behov av. En viktig anledning till varför vi tog in FöreningsKraft för denna genomlysning var att få in en extern röst och objektiva ögon. FöreningsKraft kunde bl.a. hitta utvecklingsmöjligheter för föreningen som vi själva inte sett tidigare. Genom att ta in en extern part har även dialogen kring utvecklingsarbetet kunnat ske på ett mer objektivt och neutralt sätt. 


Nu när genomlysningen är klart kommer vi i styrelsen att börja sortera och prioritera de olika utvecklingsområdena som har kommit fram i genomlysningen och utveckla vår förening i den riktning vi vill.  

-Johan Forssén, ledamot fotbollssektionen i Järna SK


Läs mer här om vad Järna SK säger om detta och flera samarbeten med oss på FöreningsKraft. 

Vill du få tips och verktyg direkt i din brevlåda?
Prenumerera då på vårt nyhetsbrev som kommer ut ca 1 gång i månaden.

Tack för din e-post, vi hoppas att du kommer att gilla innehållet!

Något gick fel

Föreningskraft kommer att använda ovan information för att hålla kontakten med dig och för att delge tips, verktyg och nyheter. Läs hela vår integritetspolicy som du hittar längst ner till höger på hemsidan.