Vill du utveckla din idrottsförening men vet inte vad era medlemmar tycker och tänker? Har din förening genomfört ett projekt eller tävling/cup/läger och vill veta hur ni går vidare?

FöreningsKraft hjälper din idrottsförening att utvärdera er verksamhet. Jag genomför enkla utvärderingar som är lätta för alla i föreningen att ta till sig.

Varför?
Genom att systematiskt samla in och analysera data om det som är/har varit kan FöreningsKraft hjälpa din förening att göra medvetna vägval inför framtiden. På så sätt kan både tid, pengar och andra resurser sparas då fokus läggs på det som föreningens olika deltagare anser vara relevant.

Exempel?
Några exempel på bredare frågor som kan besvaras i din idrottsförening:

– Vad har alla aktiva i föreningen tyckt om terminen som varit?

– Hur har tränarna/de aktiva trivts under terminen som varit?

– Vad ser föreningens tränare för utvecklingsmöjligheter i föreningen?

– Hur ser de aktivas föräldrar på föreningen?

Några exempel på smalare frågor som kan besvaras i din idrottsförening:

– Hur kan föreningen öka delaktigheten i föreningen hos tränarna/de aktiva?

– Hur många/vilka känner till föreningens värdegrund?

– Vad tycker de aktiva att föreningen kan göra för att öka tryggheten i föreningen?

FöreningsKraft genomför hela utvärderingen åt er och presenterar resultatet samt förslag på utveckling både muntligt och skriftligt.

Pris?
Vid förfrågningar diskuterar vi tillsammans kring just ditt uppdrag och skapar en offert utifrån det.

Oavsett om ni har en klar bild av vilka frågor ni vill ha svar på eller inte i en utvärdering, skicka in en intresseförfrågan så kontaktar jag er med mer info så bollar vi tillsammans.

Letar du efter verktyg för utvärdering? Kolla in Dokumentbanken för att se om du hittar det du söker!