Lediga tjänster

Föreningskonsulent med spetskompetens inom föreningsstruktur och idrottsrörelsen

Är du en positiv och lösningsorienterad ”doer” som har en god kunskap inom föreningsstruktur? Vill du arbeta på distans och vara med och utveckla ett växande företag? Då är du kanske den vi söker! 

 

Om FöreningsKraft

FöreningsKraft är ett växande företag med syfte att hjälpa föreningar, främst inom idrotten, med administration, ekonomi och verksamhetsansvar.

Alla medarbetare arbetar näst intill helt på distans och våra föreningar finns runtom i hela Sverige. Våra uppdrag kan bestå av både kontinuerliga insatser och punktinsatser. Här kan du läsa mer om oss. www.foreningskraft.nu.

Vad söker FöreningsKraft?

Efterfrågan på våra tjänster ökar stadigt och därför söker vi nu någon som kan komplettera vårt team och hjälpa Sveriges föreningar att utvecklas så att fler kan idrotta livet ut.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort. Du kan exempelvis arbeta med mejladministration, uppdatering av policydokument, författande av rutinbeskrivningar, marknadsföring, söka bidrag, projektkoordinering m.m. Det kommer att vara ditt ansvar att göra de uppgifter som föreningarna själva inte kan, vill eller hinner göra.

Vem söker vi?

Vi tror att du är en riktig föreningsnörd som älskar att se hur föreningslivet bidrar till den enskilda individens utveckling samt samhällets utveckling i stort. Du har en djup inblick i hur en ideell förening är uppbyggd och fungerar och har goda kunskaper i föreningsrelaterade delar såsom stadgar, årsmöten, policys, föreningsstruktur m.m.

Vi hoppas också att du som söker är:

  • Noggrann
  • Lösningsorienterad
  • Strukturerad
  • Lättlärd
  • Självgående
  • Initiativtagande
  • Serviceinriktad

Det är meriterande om du har arbetat i eller tillsammans med en ideell förening tidigare, gärna inom idrottsrörelsen.

Då vi är ett litet företag med stora ambitioner letar vi efter dig som även vill vara med på vår utvecklingsresa då du tror på företagets vision och står bakom dess värdegrund. Här hittar du våra värdeord: https://foreningskraft.nu/om/.

Vad kan du förvänta dig av FöreningsKraft?

Du arbetar praktiskt taget helt på distans. Vi tillämpar veckoarbetstid vilket betyder att du till stor del kan förlägga din arbetstid och arbetsplats så som det passar dig. Kompetensutveckling prioriteras och diskuteras ständigt då det är viktigt att vi är uppdaterade och kunniga inom våra respektive specialistområden.

Övrig information:

Placering: Distans, vi söker medarbetare från hela Sverige

Omfattning: 100 %

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Lön: Månadslön

Start: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen/ALMEGA

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev i PDF-format till ansokan@foreningskraft.nu. Ditt personliga brev ska inkludera svaren på följande två frågor:

  • Varför vill du jobba hos just oss?
  • Vilka är dina största styrkor när det kommer till att hjälpa föreningar att utvecklas?

Sista ansökningsdag är den 7:e december 2022. Intervjuer beräknas ske under vecka 50, 51 och 1.

Vill du få tips och verktyg direkt i din brevlåda?
Prenumerera då på vårt nyhetsbrev som kommer ut ca 1 gång i månaden.

Tack för din e-post, vi hoppas att du kommer att gilla innehållet!

Något gick fel

Föreningskraft kommer att använda ovan information för att hålla kontakten med dig och för att delge tips, verktyg och nyheter. Läs hela vår integritetspolicy som du hittar längst ner till höger på hemsidan.